Haberler
Okulumuz onarılmayı bekliyor.
Yıllardır atıl durumda olan okulumuzun tekrar Köyümüze faydalı hale getirilme çalışmaları yapılıyor.
14 Mart 2013 Perşembe

Yıllardır atıl durumda olan okulumuz; Derneğimiz, Muhtarlığımız ve Köy tüzel kişiliği ortak girişimleri ile tekrar köyümüze faydalı hale getirilmeye çalışılıyor.

     İki katlı olan okulumuzun yaklaşık olarak 600 m2 kapalı ve 1.500 m2 açık alanı bulunmaktadır. Üst katında 4 büyük bir küçük oda ve alt katında  3 büyük 1 küçük oda olmak üzere 8 adet odası mevcuttur.

      Derneğimiz öncülüğünde Köy Muhtarlığımız ve Köy Tüzel kişiliğinin girişimleri ile tekrar köyümüze kazandırmayı düşündüğümüz okulumuz için geniş kapsamlı bir proje yürütülmektedir.

    Proje kapsamında okulumuzun Köy Kültür Merkezine döüştürülmesi hedeflenmektedir. Kültür Merkezi yapılması halinde bünyesinde; konferans ve toplantı salonları, kurs ve derslik odaları, bazı salon sporlarının (masatenisi, bilardo v.s.) yapılableceği bölümler, sergi salonu, büfe-çay ocağı ile Muhtarlığımızın ve Derneğimizin temsil edileceği bölümler düşünülmektedir. Ayrıca yine bahçesinde çeşitli sporların yapılabileceği bir saha düzenlemesi de proje kapsamındadır.

     Projenin tamamlanabilmesi için Milli Eğitim ve Kültür Bakanlıkları ile ortak çalışmalar başlatılmaktadır. Köy Kültür Merkezi yapılması planlanan okulumuzun şu an ki durumu ise malesef perişan vaziyette.

 

GÜNCEL HABERLER
 
Üye Girişi
Email :
Şifre :
Üye Ol Şifremi Unuttum Giriş Yap
 
Kameralar
 
Köşe Yazıları
Temel Ali UZUN
Üretici kesintileri.
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-6
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-5
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-4
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN - 3
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Tüm Yazılar için tıklayın
 

©x
Anketler
Sitemizi Beğendiniz mi?
İyi
Normal
Kötü
 
Rize'de 5 Günlük Hava Tahmini