Haberler
Bu yıl yapılan Ramazan yardımlarımız.
Ramazan ayı dolayısıyla yapılan yardımlarınız yerine ulaştırılmıştır.
01 Mayıs 2022 Pazar

Bu yıl Derneğimizin başlattığı Ramazan ayı yardım kampanyası yoğun ilgi gördü. Derneğimize; yardımsever Köylülerimiz ve hemşehrilerimiz tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilerimize ulaştırılmak üzere, kumanya yardımının yanı sıra, derneğimizin banka hesabına da nakit olarak bağışlar yapıldı.

Yardım mesajı atıldıktan sonra Derneğimiz hesabına  24.110 TL. nakit para bağışı yatırıldı. Bu paranın 15.000 TL si ile(15.000 TL. ile Hapeloglu Marketten 16.000 TL. değerinde alışveriş çeki alındı) Market Alışveriş çeki alındıktan sonra, 18 öğrencimize de 3.900TL. burslarına ilaveten 50 şer TL. fitre olarak verildi. Kalan 4.310 TL. derneğimizin burs hesabına aktarılmıştır.

Ayrıca 10 adet kumanya çuvalı, 5 adet gıda kolisi ve 5 adet 500 TL. lik alışveriş kartı da ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere Derneğimize verildi.

Bu yardımların haricinde İl Özel idaresi tarafından Köylülerimize verilmek üzere 23 adet kumanya çuvalı gönderdi. Bu çuvallar kişilere özel gelmiş olup diğer yardımların dağıtımında dikkate alınmıştır.

Dağıtım yapılırken de; ihtiyaç durumlarına göre kimisine çuval, kimisine çuval+koli, kimisine alışveriş çeki ve büyük çoğunluğuna da çuval+alışveriş çeki verilmek süretiyle, Köylümüz olan 37 aileye/kişiye ulaşıldı.

Yardım kampanyası kapsamında:

-15 adet gıda çuvalı/kolisi dağıtılldı.

-5 adet 500 er TL. lik kumanya alışveriş kartı verildi.

-Toplamda 15.000 TL. bedelle; Aile başına 600 TL. olmak üzere, 25 aileye/kişiye alışveriş çeki verildi.(1.000 TL. lik daha verilecek)

-Fitre niyetiyle gönderilen paralardan; 18 örencimize 3.900 TL. burs ve 900 TL. ilave ödeme yapıldı.

-Kalan 4.310 TL. de Öğrencilerimize verilmek üzere burs hesabına aktarılmıştır.

 

Başkanımız Temel Ali UZUN'un mesajı:

Bu süreçte katkı, yardım, ve bağış yapan herkesten Allah Razı olsun. Komşularımızın, Köylüsüne, komşusuna yardım etmesi, zor günüde yanında olması çok anlamlı ve değerlidir. Bizlerde Dernek olarak buna aracılık edip vesile  olmuşuzdur. Bu ve benzeri hareketlerin  artırılarak devam ettirilmesi gerektiğine olan inancımı belirtir, Derneğimizin köyümüz ve köylümüz tarafından ne kadar yararlı faydalı ve lüzumlu bir müessese olduğunun kanıtı olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim. Emeği geçen her bir yönetim kurulu üyesi arkadaşıma teşekkür ederim.

 

GÜNCEL HABERLER
 
Üye Girişi
Email :
Şifre :
Üye Ol Şifremi Unuttum Giriş Yap
 
Kameralar
 
Köşe Yazıları
Temel Ali UZUN
Üretici kesintileri.
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-6
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-5
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-4
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN - 3
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Tüm Yazılar için tıklayın
 

©x
Anketler
Sitemizi Beğendiniz mi?
İyi
Normal
Kötü
 
Rize'de 5 Günlük Hava Tahmini