Haberler
Mehmet KAZANCI İl Genel Meclisi Başkanı oldu.
Rize İl Genel Meclisi Başkanlığına Mehmet KAZANCI seçildi.
10 Ocak 2015 Cumartesi
Rize İl Genel Meclisi Başkanlığına, Merkez İlçe Genel Meclis Üyesi Mehmet Kazancı seçildi.
 
   İl Genel Meclisi Birinci Başkan Vekili Ali Fuat Yıldırım Başkanlığında yapılan 2015 yılının ilk toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl ile İl Özel İdaresi Birim Müdürleri katıldı.
 
   20 Aralık 2014 tarihinde Muhammed Avcı’nın Ak Parti Rize İl Başkanlığına seçilmesinin ardından İl Genel Meclisi Başkanlığının boşalması nedeniyle; 2015 yılının ilk Meclis Toplantısında İl Genle Meclisi Başkanlığı seçimi yapıldı. Seçime tek aday gösterilen Mehmet Kazancı, oylama katılan 29 İl Genel Meclisi Üyesinin tamamının oyunu alarak oybirliği ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi.
 
   İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Kazancı, gerçekleştirilen seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında; bütün meclis üyelerine kendisini tam destek vermiş olmalarından dolayı teşekkür etti.
 
  Başkan Kazancı, bir önceki dönem meclis başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Muhammed Avcı’ya başarılı çalışmalarından dolayı minnettar olduğunu ifade ederek “bundan sonra da tüm meclis üyesi arkadaşlarımız ve bürokratlarımızla birlikte Rize’mizin kalkınması için aynı şevk ve heyecanla çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca ilk günlerini yaşadığımız 2015 yılının başta ülkemiz olmak üzere Rize’mize de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
   Toplantının ardından tebrikleri kabul eden Başkan Kazancı, daha sonra bir önceki dönem İl Genel Meclisi Başkanı olan Muhammed Avcı’dan görevi devraldı.
GÜNCEL HABERLER
 
Üye Girişi
Email :
Şifre :
Üye Ol Şifremi Unuttum Giriş Yap
 
Kameralar
 
Köşe Yazıları
Temel Ali UZUN
Üretici kesintileri.
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-6
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-5
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-4
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN - 3
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Tüm Yazılar için tıklayın
 

©x
Anketler
Sitemizi Beğendiniz mi?
İyi
Normal
Kötü
 
Rize'de 5 Günlük Hava Tahmini