Haberler
Köylülerimize duyurulur.
Dernek Yönetim Kurulumuzdan Köylülerimize duyuru.
01 Aralık 2018 Cumartesi

   Saygıdeğer Köprülü Köyü halkı;

    Bilindiği üzere, derneğimiz Köyümüzdeki her mahalleden, her akrabadan, her bölgeden, her yaş gurubundan, farklı meslek guruplarından üyeler kayıt edilerek eşit dağılımlı ve bütün dengeler gözetilerek kurulmuştur. 

       Derneğimiz kuruluşundan günümüze kadar, hiç bir siyasi düşünceye, ideolojiye taraf olmadığı gibi hiç bir muhtar adayından yana olmamıştır. Bu günde aynı kararlılıkla tarafsızlığını koruduğunun tüm Köy halkımız tarafından bilinmesini isteriz.

      Son günlerde maksatlı olarak gündeme getirilen; derneğimizin muhtarlık seçimlerinde taraf olduğu, herhangi bir muhtar adayını desteklediği yönündeki asılsız iddialara itibar edilmemesi, bu kapsamda, yapılacak olan tüm iddia ve söylentilerin, derneğimizle paylaşılarak direkt ilgilisi ile yüz yüze görüşülmesinin faydalı olacağı kanaatindeyiz.

       Dernek Yönetimimizden birden çok muhtar adayı olması ve birden çok aza adayı olmasının nasıl ki doğal karşılandığı gibi, yönetim kurulu üyelerimizin ve dernek üyelerimizin de bireysel olarak herhangi bir muhtar adayını desteklemesi de pek tabiidir. Bireysel olarak yapılan seçim çalışmaları derneğimizin herhangi bir muhtar adayını desteklediği anlamına gelmemelidir.

      Kaldı ki; dermek yönetim ve üyelerimizden siyasi partilere üye olan, farklı spor külüplerine üye olan, farklı dünya görüşlerine sahip olup bu kurum ve kuruluşlarının yönetiminde bulunan v.b. görevleri alan, sempatizanı olan kişiler bulunmakta, bu kişilerin  bu yöndeki bireysel faaliyetleri derneğimizi bağlamamakta ve derneğimizin herhangi bir siyasi partiden veya kurumdan yana olduğu anlamına gelmemektedir.

      Ayrıca bilinmesini isteriz ki, derneğimizin sahip olduğu imkanlar; Toplu SMS sistemi, İnternet Sitesi, Facebook sayfası, Dernek binası v.b. Dernek hizmetleri geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu günde ve bundan sonra da, hiç bir şekilde herhangi bir kişi, kurum ve muhtar adayına hizmet etmemiştir ve ettirilmeyecektir. Kuruluş aşamasında almış olduğumuz kararlar doğrultusunda tarafsızlığımızı koruduğumuz gibi, yine aynı kararlar doğrultusunda sistemimizde bulunan telefon numaraları da üçüncü kişilerle ve üyelerimizle paylaşılmamaktadır.

      Sonuç olarak belirtmek isteriz ki; seçilecek olan muhtar kim olursa olsun, Derneğimizce Köprülü Köyü Muhtarı olarak  kabul edilecek ve Köyümüze yapacak olduğu hizmetlerde, gerekli olan destek kendisine verilecektir. Muhtarlık seçimlerinin Köyümüz hakkında Hayırlara vesile olmasını dileriz.

        Saygılarımızla.

                                                                             Fosalılar Kültür ve Dayanışma Derneği

Yönetim Kurulu

 

 

 

 

 

GÜNCEL HABERLER
 
Üye Girişi
Email :
Şifre :
Üye Ol Şifremi Unuttum Giriş Yap
 
Kameralar
 
Köşe Yazıları
Temel Ali UZUN
Üretici kesintileri.
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-6
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-5
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN-4
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Ramazan AKARSU
HAFTALIK EKONOMİK BÜLTEN - 3
Yazarın tüm yazıları için tıklayın
Tüm Yazılar için tıklayın
 

©x
Anketler
Sitemizi Beğendiniz mi?
İyi
Normal
Kötü
 
Rize'de 5 Günlük Hava Tahmini